Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ-ΕΛΠΙΣ 2-4 (VID)


Με την νίκη έφυγε η Ελπίς από την έδρα του Φοίνιξ Νικήτης μετά από ένα χορταστικό ματς με σκορ 4-2. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη και η νίκη ήρθε δύσκολα αφού οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όλες τους δυνάμεις και μείωσαν δύο φορές το σκορ. Με το τέλος του πρώτου γύρου η Ελπίς τερμάτισε στην 7η θέση.



Στα πρώτα 35 λεπτά της αναμέτρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε την υπεροχή, οι γηπεδούχοι όμως έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Λυδιανό να αστοχεί σε τετ α τετ. Η Ελπίς ανέβασε στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου όπου και πέτυχε δύο γκολ. Αρχικά ο Μπουμπούρης άνοιξε το σκορ στο 37' με σουτ στην κίνηση ύστερα από υπέροχη ατομική ενέργεια και σέντρα του Γρηγόρη Καραβασίλη από δεξιά. Στο 41' ο Θεολόγου βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Πανταζίδη με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2. Ο Φοίνιξ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκόγκα και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιαννουλίδης στο 55'. Στην συνέχεια με κάποιες στημένες φάσεις οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν όμως ο Καραβασίλης ήταν σταθερός κάτω από τα δοκάρια. Αντίθετα στο 73' ο Φλέσσας εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και ένας αμυντικός των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-3. Μόλις ένα λεπτό αργότερα η Νικήτη μείωσε εκ νέου με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Κέντρου. Το τελικό 2-4 πέτυχε και πάλι ο Μπουμπούρης που έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από βολέ του Καραβασίλη. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νίκογλου των γηπεδούχων.

Στο τέλος του πρώτου γύρου η Ελπίς βρίσκεται στην 7η θέση με 22 βαθμούς, έχοντας 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες, ενώ πέτυχε 25 γκολ και δέχτηκε 15.




Ο 14χρόνος Γιάννης-Ρσφαήλ Πεγιούδης έκανε ντεμπούτο σήμερα
*Ξεχωριστό ενδιαφέρον η πρώτη συμμετοχή με την ομάδα των ανδρών του Γιάννη-Ραφαήλ Πεγιούδη, ενός παιδιού μόλις 14 χρονών που ανδρώθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας και μπήκε σήμερα κατευθείαν στα βαθιά βρίσκοντας θέση στην ενδεκάδα από τον προπονητή μας Αριστοτέλη Φλέσσα.

*Ο Παναγιώτης Μπουμπούρης πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Θεολόγου σκόραρε στην 2η συμμετοχή του με την φανέλα της Ελπίς.

ΝΙΚΗΤΗ:KΑΤΣΙΚΑΣ,ΑΡΑΠΙΔΗΣ Α., ΑΡΑΠΙΔΗΣ Γ. ,ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ,ΠΑΝΑΓΑΣΙΔΗΣ(80'ΝΤΡΑΓΚΟΤΙ),ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ,ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ,ΛΥΔΙΑΝΟΣ,ΚΕΝΤΡΟΣ,ΓΚΙΟΓΚΑ,ΣΑΚΙΑΣ(46' ΝΙΚΟΓΛΟΥ),

ΕΛΠΙΣ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ(53' Λιόλιος),ΑΡΔΑΣ,ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ,ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(88' ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ), ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου