Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ 1-2(VID)


Το ποδόσφαιρο είναι ίσως το πιο άδικο άθλημα...και η ομάδα μας το γνώρισε από πρώτο χέρι στην σημερινή εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Αριστοτέλη Σταγείρων με 1-2. Σε ένα ματς που αναμφισβήτητα η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ήττα ήρθε με γκολ στο 91', ενώ το σκορ είχε ανοίξει για τους νικητές με αυτογκόλ στο 30'. Ο Κώστας Γκρίλης ισοφάρισε στο 64'.

Η αναμέτρηση ήταν απόλυτα μοιρασμένη με τον Αριστοτέλη να κυριαρχεί στο πρώτο ημίχρονο και να απειλεί συχνά την εστία της ομάδας μας. Ο Καραβασίλης δεν νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Αλεξάνδρου στα πρώτα λεπτά, το σκορ όμως άνοιξε με αυτογκόλ του Πανταζίδη μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο φανερά πιο ήρεμη και αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση. Και τα κατάφερε. Ο Κώστας Γκρίλης δεν συγχώρεσε   το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και με ψύχραιμο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια στο 64'. Η Ελπίς συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Καραβασίλη για την ανατροπή. Όμως στο 91' στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του Αριστοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζιότζος που είχε προωθηθεί με κεφαλιά έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Η διαιτησία του Κυρίου Αθανασιάδη ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε ώστε ο Αριστοτέλης να πάρει την απαραίτητη ώθηση...όταν βρέθηκε στα σκοινιά. Ο συγκεκριμένος διαιτητής για ακόμη μια φορά απέδειξε πως δεν είναι καλός διαιτητής ή ότι έχει πρόβλημα με την ομάδα μας. Θα φροντίσουμε λοιπόν να μην τον ξαναβρόυμε στον δρόμο μας.

Ευχαρίστουμε τον κόσμο της ομάδα μας που βρέθηκε στο πλευρό μας για ακόμη μια φορά.

Ντεμπούτο με την Ελπίς έκανε ο Στέλιος Θεολόγου που μπήκε αλλαγή στο 76' και μάλιστα έχασε μια καλή ευκαιρία να πετύχει γκολ.

ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Αγγελής(76΄Θεολόγου), Γκλάβας, Μελαντίνος, Πανταζίδης, Μίχος, Φλέσσας, Λυρτζής(47' Αρδάς), Γρηγόρης Καραβασίλης, Κώστας Γκρίλης.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Παφφάς,Ιππέκης(75΄Κωστόπουλος),Στρούνης, Κούμκας, Τζιότζιος,Τζόλας, Χατζήκος, Χιούτης(66' Τσινασλίδης),Μπουλγκουρίδης,Καϊαφας, Αλεξάνδρου


*Μετά το τέλος του αγώνα η ΕΛΠΙΣ έκοψε την βασιλόπιτα στην ταβέρνα του Ηρακλή με τυχερό τον τερματοφύλακα και αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Καραβασίλη.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου