Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

XOΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ-ΕΛΠΙΣ 1-4(VID)


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πρώτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Ελπίς με το επιβλητικό 4-1 επί του Χολομών Ταξιάρχη.  Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πέτυχε μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Πρωταγωνιστής ο Νέστωρ που μπορεί να μην σκόραρε είχε όμως συμμετοχή και στα 4 γκολ που πέτυχαν οι Σινιακού, Καραβασίλης, Πανταζίδης(πέναλτι) και Μίχος.



 Στο 12' λεπτό ο Νέστωρ συνδυάστηκε άψογα με τον Σινιακού με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή. Στο 35' ο Νέστωρ έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά τροφοδότησε τον Καραβασίλη που έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Πατσιαβά. Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με ωραία προσπάθεια και σουτ του Κεσίδη. Με το σκορ στο 1-2 ο Χολομών πάλεψε για την ισοφάριση αφού Καραβασίλης, Γκρίλης και Σινιακού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να κάνουν το 1-3. Αυτό έγινε στο 70' με τον Νέστωρ να κερδίζει πέναλτι από μαρκάρισμα του Λάναρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πανταζίδης που ήταν ψύχραιμος τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Ο Μίχος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νέστωρ στο 80' έγραψε το 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Ελπίς να διευρύνει και άλλο το σκορ. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος με τις αποφάσεις του πολλές φορές πυροδότησε ένταση και δεν διαχειρίστηκε σωστά το πειθαρχικό κομμάτι του αγώνα, Ο επόπτης στο σημερινό ματς Αθανασιάδης...απέδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει και μεγάλη συμπάθεια στην ομάδα μας.

Με αυτή την νίκη η ομάδα μας ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Ακολουθεί εντός έδρας δύσκολο ματς με τον Αριστοτέλη Σταγείρων (Σάββατο 12/11 15:00) που είναι από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο.

ΥΓ. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της ομάδας που έδωσε βροντερό παρών και στο σημερινό παιχνίδι κερδίζοντας άνετα την μάχη της κερκίδας.

ΧΟΛΟΜΩΝ: Πατσιαβάς,Καραμούζης, Αστειόπουλος(46'Μπάκας (83' Σαράντης), Ζούνης, Λάναρης, Μηνάς(81΄Θασίτης), Λοκοβίτης, Καρανταγλής, Κεσίδης, Μαλανδρής, Κουκούτσης.

ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Αγγελής(79' Κυρμανίδης), Μπουμπούρης, Πανταζίδης, Μελαντίνος, Μίχος, Κώστας Γκρίλης, Γρήγορης Καραβασίλης, Λυρτζής(75' Αρδάς), Νέστωρ, Σινιακού(86' Φλέσσας).



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου