Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 1-1(VID)



Δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης η Ελπίς από την έδρα της Νέμεσις Συκιάς με το τελικό 1-1 να την αφήνει με 10 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ελπίς είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή σε περισσότερες ευκαιρίες και γκολ κόντρα σε μια ομάδα γεμάτη πάθος και δυναμισμό στο παιχνίδι της.




Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο ο Νέστωρ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 54'. Ο Καραβασίλης έχασε τεράστια ευκαιρία λίγο αργότερα για να καθαρίσει την νίκη. Στο 75' οι γηπεδούχοι στην μοναδική ίσως τελική τους προσπάθεια, έφεραν το ματς στα ίσια, με κεφαλιά του Παπανικολάου μετά από κόρνερ. Στην συνέχεια το ματς έγινε ροντέο  χάθηκαν ευκαιρίες με το μακρινό σουτ του Πανταζίδη και το φάουλ του Νέστωρ. Οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι σε δύο δύσκολες φάσεις για την διαιτητή Μιχαλούδη.
Δύο χαμένοι βαθμοί για την Ελπίς σε ένα ματς που ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της αλλά και φανερά επηρεασμένη από την διακοπή και τις απουσίες του βασικού τερματοφύλακα Γιάννη Καραβασίλη και του πρώτου σκόρερ Σινιακού. Παρά την ισοπαλία η ομάδα μας παρέμεινε στην 7η θέση με 10 βαθμούς.
Ακολουθεί νέο δύσκολο εκτός έδρας ματς στην έδρα του Στανού το Σάββατο 26/11 στις 15:00.


ΝΕΜΕΣΙΣ:ΦΑΛΚΟΣ,ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.ΨΑΛΤΗΣ(53' ΖΑΠΡΟΣ), ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΖΑΚΑΣ, ΑΥΓΕΡΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ (82' ΦΑΛΚΟΣ),ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΑΣ,ΜΠΑΤΖΗΣ(68'ΜΠΛΟΤΣΑΣ), ΠΑΠΑΝΙΚΟΑΛΟΥ,

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ(78' ΛΥΡΤΖΗΣ), ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΕΣΤΩΡ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΦΛΕΣΣΑΣ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου