Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ-ΕΛΠΙΣ 1-0(VID)



Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Στανού η ομάδα μας όπου ηττήθηκε με 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα που η Ελπίς δεν κατάφερε να σκοράρει. Το ματς όπως όλες οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχε νεύρα, ένταση και πολύ πάθος.



 Η Θύελλα ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε στο 22' με τον Μαριανό. Στο δεύτερο 45λέπτο η ομάδα μας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσης της, είχε τα ηνία του αγώνα δημιούργησε ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή του Σινιακού στο 90', δεν κατάφερε όμως να παραβιάσει την εστία του Κασάμπαλη. Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ με την ομάδα μας παρά την ήττα να παραμένει στην 7η θέση μένοντας όμως μακριά από τις πρώτες θέσεις. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Παυλίδης παίρνει καλό βαθμό αφού κατάφερε να ελέγξει σε γενικές γραμμές ένα δύσκολο ματς, ελέγχεται όμως για την φάση του 20' όπου ο λίγο μετά σκόρερ της Θύελλας Μαριανός χτυπά εκτός φάσης τον Αρδά με τον άρχοντα της αναμέτρησης να του δείχνει... την κίτρινη κάρτα.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας επιστρέφει μετά από ένα μήνα στην έδρα της όπου υποδέχεται τον Μ. Αλέξανδρο Νεοχωρίου (Κυριακή 04/12/2016  15:00).

ΘΥΕΛΛΑ: KAΣΑΜΠΑΛΗΣ,ΚΥΡΙΑΦΙΝΗΣ (86' ΜΠΗΝΤΟΣ Α. ),ΤΟΠΙ,ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ,ΤΟΥΜΠΛΙΚΙΩΤΗΣ Χ .,ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ (90' ΜΠΟΥΦΤΑΣ),ΜΑΡΙΑΝΟΣ Β. ,ΑΛΙ, ΣΤΟΪΚΟΣ(55' ΜΠΗΝΤΟΣ Β.),ΤΟΥΜΠΛΙΚΙΩΤΗΣ Ν. ,ΜΑΡΙΑΝΟΣ Σ.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ (82' ΦΛΕΣΣΑΣ), ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΚΡΙΛΗΣ, ΜΙΧΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΕΣΤΩΡ, ΑΡΔΑΣ, ΣΙΝΙΑΚΟΥ.



Ζητούμε συγνώμη για το υβρεολόγιο που θα ακούσετε στο video:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου