Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΠΙΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-0 (VID)



Η ομάδα μας πήρε μια δύσκολη νίκη επί του ουραγού στην βαθμολογία Μέγα Αλέξανδρου Νεοχωρίου με 1-0.  Παρότι η Ελπίς είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν ουσιαστική απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει στο τέλος να ισοφαριστεί αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι.



Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο προπονητής της ομάδας με Φλέσσας με μακρινό πλασέ στο 63' ύστερα από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Κίκα. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κυρίου Μιχαλούδη.
Δεν άλλαξε η βαθμολογική θέση της Ελπίς που παρέμεινε στην 7η θέση με 13 βαθμούς, Ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας ματς στην έδρα του Τορωναίου Συκιάς την Κυριακή(11/12) στις 15:00.

*Ευχαριστούμε τον Πραβητιάνο Γιάννη (Γεωργικά εφόδια) για την χορηγία στην καινούρια μας στολή που σήμερα φορέσαμε για πρώτη φορά.


ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(89'ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ), ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(90' ΠΕΙΡΑΛΗΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(70' ΜΙΧΟΣ),ΣΙΝΙΑΚΟΥ

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ:KIKAΣ,ΠΑΓΩΝΗΣ,ΤΣΙΟΓΚΑΣ Χ(88' ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ Κ.).,ΤΣΙΟΓΚΑΣ Κ. ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ Δ.(70'ΦΡΑΓΚΟΣ),ΡΙΖΟΣ,ΚΟΥΜΑΝΤΣΙΩΤΗΣ,ΛΑΦΑΝΤΑΡΗΣ,ΠΑΥΛΑΤΟΣ(55' ΛΑΜΠΡΟΥ), ΚΕΦΑΛΑΣ




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου