Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΠΙΣ-ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ/Π 5-0(VID)



Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα μας με το εμφατικό 5-0 επί του Χολομών Ριζών/Παλαιόχωρας κάνοντας καλή εμφάνιση, ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια του ματς και καθάρισε την νίκη από το πρώτο ημίχρονο,. Ήταν το πρώτο ματς της φετινής χρονιάς μαζί με τα φιλικά που η Ελπίς δεν δέχτηκε γκολ.



 Το σκορ άνοιξε στο 9' ο Γρηγόρης Καραβασίλης μέσα από την περιοχή ύστερα από ασίστ του Νέστωρ. Στο 25' ο Σινιακού έκανε το 2-0 με προβολή ύστερα από κόρνερ του Νέστωρ. Στο 54' πάλι μετά από κόρνερ του Νέστωρ αυτή την φορά ο Γρηγόρης Καραβασίλης με κεφαλιά έγραψε το 3-0. Μετά τις τρεις ασίστ ο Νέστωρ χρίστηκε σκόρερ με  σουτ έξω από την περιοχή στο 63'. Στο 90' ο Σινιακού έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το πέμπτο της Ελπίς. Το νεανικό σύνολο των φιλοξενούμενων είχε δοκάρι στο 65'. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Σερέτη, Μαυροπούλου και Παυλούδη με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι στο 40' αλλά όπως φαίνεται και στο video δεν έχουν δίκαιο.

Ακολουθεί τοπικό ντέρμπι την Κυριακή (06/11  στις 11:00) με τον Χολομών στον Ταξιάρχη.

ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Αγγελής(70' Λιόλιος), Πανταζίδης, Μελαντίνος, Μπουμπούρης, Γρηγόρης Καραβασίλης(70' Λευτέρης Κυργιαφίνης), Κώστας Γκρίλης, Νέστωρ, Λυρτζής, Πειραλής(60' Φλέσσας), Σινιακού.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου