Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-EΛΠΙΣ 1-0 (VID)


Δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος η Ελπίς από την εκτός έδρας αναμέτρηση στην έδρα του Π.Ο. Μουδανιών αφού ηττήθηκε με 1-0. Η αναμέτρηση ήταν κακή με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις αλλά τον Π.Ο.Μ. να βρίσκει το γκολ της νίκης με τον Λουιζίδη στο 84'. Δοκάρι με τον Κακούρο στο 60' για την Ελπίδα και στο 64' για τον Π.Ο.Μ. με τον Παναγιωτόπουλο.
Μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, όμως ο Π.Ο.Μ. ήταν πιο τυχερός και πέτυχε γκολ σε μια ανύποπτη φάση με τον κεντρικό αμυντικό Λουίζιδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή ύστερα από κεφαλιά πάσα του Σαϊτιώτη. Η Ελπίς ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μην απειλούν καθόλου και τους Φλέσσα, Νέστωρ να αστοχούν με κεφαλιές από πλεονεκτική θέση μετά από εκτελέσεις φάουλ του Κακούρου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και είχαν μια ελαφριά υπεροχή. Ο Κακούρος με μακρινό σουτ σημάδεψε το δοκάρι στο 60' ενώ 4 λεπτά αργότερα το σουτ του Παναγιωτόπουλου ανάγκασε τον Καραβασίλη σε μοναδική απόκρουση με τα ακροδάκτυλα και την βοήθεια του δοκαριού.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριάδα των Παπαδόπουλου, Χριστάκογλου και Σιώνη, με εξαίρεση ένα οφσάιντ στο δεύτερο ημίχρονο εις βάρος του Κακούρου.

Π.Ο.Μ.:ΠΟΛΥΓΥΡΝΟΣ,ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ,ΝΤΟΪ(52'ΓΑΛΑΖΟΥΔΗΣ),ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ,ΣΕΧΟΥ,ΚΑΝΑΝΙ(77'ΓΚΟΤΑΣ),ΜΥΛΩΝΑΣ(92'ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ),ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ,ΣΑΪΤΙΩΤΗΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ(90'ΜΕΡΚΟ),ΓΙΩΡΓΗΣ

ΕΛΠΙΣ: BΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(82' ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ),ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΚΕΙΜ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ,ΝΕΣΤΩΡ,ΦΛΕΣΣΑΣ(61' ΑΡΔΑΣ).

*Μετά από 4,5 χρόνια ο Δημήτρης Λιόλιος επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχτηκε για να βοηθήσει στην προσπάθεια της Ελπίδας για την παραμονή. Ο Δημήτρης ήταν βασικός στέλεχος της Ελπίδας όταν πριν από 4 χρόνια τερμάτισε στην 6η θέση της Α' κατηγορίας, συνέχισε την καριέρα του στην Όλυνθο με την οποία κέρδισε μια άνοδο και έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Ο. Σημάντρων.
Επιστροφή Δημήτρη Λιόλιου στην Ελπίδα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου