Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΠΙΣ-Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ 0-0 (VID)


Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη η Ελπίς στο πρώτο παιχνίδι του 2019 απέναντι στην Σάρτη εντός έδρας. Το τελικό 0-0 άφησε μια πικρία και στις δύο ομάδες που ήθελαν την νίκη αλλά ήταν δίκαιο αφού η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη με λίγες...αλλά κλασικές ευκαιρίες. Η Ελπίς έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 12η θέση με 17 βαθμούς.

Η αναμέτρηση φάνηκε από τα πρώτα λεπτά πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού οι δύο ομάδες έπαιρναν το πάνω χέρι στον αγώνα διαδοχικά. Στα πρώτα 30 λεπτά η Ελπίς είχε την υπεροχή χωρίς όμως να πιέσει ασφυχτικά. Η Σάρτη ήταν καλύτερη στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο 8' πέτυχε γκολ με τον Μελίσση που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη Τσιρωνά. Η Ελπίς έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο μετά από κόρνερ με τον Αγγελή να σπρώχνει την μπάλα προς την εστία και τον Σταγκώνη να αποκρούει οριακά πριν αυτή περάσει την γραμμή σύμφωνα με την επόπτρια Μαυροπούλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς μπήκε καλύτερα έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σουσούρα να αστοχεί εξ επαφής, αλλά στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία, έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Καραβασίλη να αποκρούει εντυπωσιακά το μονοκόμματο σουτ του Μελίσση μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ μια σέντρα σουτ του Τακάκη πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε το δοκάρι.

Το γκολ δεν ήρθε πότε για καμία από τις δύο ομάδες με την ισοπαλία να είναι το δίκαιο αποτέλεσμα μετά από ένα μοιρασμένο ματς.

Η Ελπίς μετά την μεγάλη νίκη επί της Καλλικράτειας έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-0 με την Γαλάτιστα, 5-1 στην Χανιώτη, 2-3 με την Αρναία) και παρέμεινε στην 12η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε υποβιβασμό. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Π.Ο. Μουδανιών εκτός έδρας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Σκούτα,Τσιρωνά και Μαυροπούλου με τους επόπτες να έχουν από μια δύσκολη φάση που μάλλον πήραν την σωστή απόφαση.

 Εκτός παιχνιδιού έμεινε ο Κυργιαφίνης με τραυματισμό ενώ ο Μπουμπούρης επέστρεψε μετά από απουσία δύο μηνών.
 

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(53' ΑΡΔΑΣ),ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(68'ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ),ΚΑΚΟΥΡΟΣ(85'ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΝΕΣΤΩΡ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ

Α.Ο.ΣΑΡΤΗΣ:ΣΤΑΓΚΩΝΗΣ,ΖΑΒΒΑΣ,ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ,ΚΟΤΡΩΝΗΣ,ΚΟΤΡΩΝΗΣ(83'ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΜΑΣ),ΛΟΥΚΑΚΗΣ,
ΜΕΛΙΣΣΗΣ,ΦΕΙΔΑΚΗΣ(89'ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ),ΤΑΚΑΚΗΣ,ΣΑΒΡΑΜΗΣ(69'ΜΑΤΣΙΑΤΣΙΟΣ),ΒΑΓΙΩΝΑΣ


*Μετά το τέλος του αγώνα κόψαμε την βασιλόπιτα μας στην ταβέρνα του Ηρακλή. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ο Δημήτρης Βασιλάκης και το δώρο της διοίκησης ένα κινητό Χiaomi Note 5. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου