Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

EΛΠΙΣ-Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 2-3 (VID)


Η Ελπίς γνώρισε την άδικη εντός έδρας ήττα με 2-3 από τον Π.Ο. Μουδανιών μετά από ένα χορταστικό ματς με 5 γκολ, μεγάλη ένταση, κόκκινη κάρτα, πέναλτι, δοκάρια,ανατροπή στο σκορ αλλά και πολλά παράπονα από την ομάδα μας για την διαιτησία του Παπαδόπουλο και της επόπτριας Σιώνης. Ο Σουσούρας με δύο γκολ στο  26' και στο 52' έκανε το 2-0 και οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με δύο γκολ του Σαϊτιώτη στο 67'(πέναλτι και κόκκινη στον Πανταζίδη) στο 75' και ένα του Καραπαύλου στο 93'.

Οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα έπαιξαν από το πρώτο λεπτό με μεγάλο πάθος και πείσμα με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν πολύ τον Π.Ο.Μ. να δημιουργήσει φάσεις έχοντας έξυπνη τακτική στο παιχνίδι τους.
Ο Σουσούρας στο 26' βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από εκτέλεση φάουλ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Σαϊτιώτης έχασε σημαντική ευκαιρία από κοντά να ισοφαρίσει αλλά το 1-0 παράμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο 52' ο Λιόλιος με υπέροχη κάθετη έβγαλε τον Σουσούρα τετ α τετ για να γίνει το 2-0. Ο Π.Ο.Μ ανέβασε στροφές πίεσε, είχε δοκάρι με τον Σαϊτιώτη αλλά η φάση που ήταν καθοριστική στο ματς έγινε στο 67' μια μεγάλη αδράνεια στην άμυνα ο Σαϊτιώτης πλάσαρε στην κενή εστία με τον Πανταζίδη να αποκρούει με το χέρι πάνω στο γραμμή με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να γίνει το 2-1 αφού ο έμπειρος επιθετικός δεν αστόχησε από τα 11 βήματα. Στο 75' έγινε το 2-2 πάλι από το Σαϊτιώτη που βρισκόταν σε εμφανέστατη θέση οφσάιντ αλλά η επόπτρια Σιώνη...δεν έδωσε ποτέ. Στο 93' ο Καραπαύλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-3.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος είχε δύσκολο έργο αφού η αναμέτρηση ήταν απαιτητική και πολλές δύσκολες φάσεις. Ανέχτηκε πάντως την γκρίνια και τις φωνές των παικτών του Π.Ο.Μ. και του προπονητή Μαχαιρίδη που του έκαναν επί 90 λεπτά υποδείξεις. Ο Σαϊτιώτης έπεσε τουλάχιστον 4 φορές για να πάρει πέναλτι. και δεν τιμωρήθηκε ποτέ με κίτρινη κάρτα. Ενώ υπάρχει και ένα χτύπημα εκτός φάσης του Χριστάρα στον Λιόλιο που τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα.
Χωρίς προβλήματα ο επόπτης Σκούτας, διακοσμητικό στοιχείο στον αγώνα η επόπτρια Σιώνη...

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(77' Θεολόγου),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ(57'ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ).ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(71'ΑΓΓΕΛΗΣ)

Π.Ο.Μ.:TAMΠΟΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ,ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ,ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ(46' ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ),ΠΟΠΤΣΗΣ,ΚΑΝΑΝΙ,ΚΑΡΑΠΑΥΛΟΣ, ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ(75' ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ)ΣΑΪΤΙΩΤΗΣ,ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ(46' ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ),ΝΤΟΪ(66'ΓΑΛΑΖΟΥΔΗΣ).

Για την γελοία ανακοίνωση της ομάδας του Π.Ο.Μουδανιών το μόνο που έχουμε να πούμε κρίμα για ένα τόσο ιστορικό σωματείο να προσπαθεί με τέτοιο ύπουλο τρόπο να κλέψει τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας μια εικόνα του αγώνα που μόνο το αλαζονικό μυαλό τους θα μπορούσε να επινοήσει.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου