Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

A.O. ΣΑΡΤΗΣ-ΕΛΠΙΣ 3-1 (VID)


Με το αριστερό ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά η Ελπίς γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα του Α.Ο Σάρτης με 3-1. Ο δυνατός αέρας επηρέασε πολύ την ποιότητα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφριά πρωτοβουλία και να παίρνουν την νίκη με την ικανότητα τους στις στημένες φάσεις όπου πέτυχαν τα δύο πρώτα τους γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Mελίσσης στο 53' , ο Σουσούρας ισοφάρισε στο 71' , ο Ζάββας έκανε το 2-1 στο 85' με κεφαλιά και ο Λουκάκης το 3-1 στο 90'.



Στο κακό πρώτο ημίχρονο η Σάρτη είχε μια ελαφριά υπεροχή αλλά απείλησε ουσιαστικά μόλις μια φορά με κεφαλιά του Νταμαρλή στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε, το παιχνίδι άνοιξε και μπήκαν και τα 4 γκολ της αναμέτρησης. Στο 53' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λουκάκη να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Μελίσση με εκτέλεση φάουλ και τον τελευταίο να πλάσαρει εύστοχα. Η Ελπίς αντέδρασε, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο είχε δοκάρι στο 65' με τον Σουσούρα και ισοφάρισε στο 71' με τον ίδιο να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Σταγκώνη σε σουτ του Καραβασίλη. Ακόμη μια στημένη φάση πλήγωσε την Ελπίς στο 85', μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ζάββας σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Στο 90' ο Λουκάκης με ωραία ατομική ενέργεια  έγραψε το τελικό 3-1.

Τραυματίας αποχώρησε ο Γιώργος Κακούρος με έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και θα λείψει το επόμενο διάστημα.
Με ένα σημαντικό λάθος η διαιτησία του Κουρίδη όταν στο 60' ο Νταμαρλής ανατρέπει πεντακάθαρα τον Καραβασίλη που έμπαινε μόνος μέσα στην περιοχή και το φάουλ και η δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον ποδοσφαιριστή της Σάρτης να μην καταλογίζεται. Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Μιχαλούδης, Διαμαντούδης.

*Το τρίτο γκολ της Σάρτης δεν υπάρχει στο video καθώς η έντονη βροχή που ξέσπασε δεν επέτρεπε την νideoσκόπηση του αγώνα.

*Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους της Σάρτης για τον απίστευτο χώρο των αποδυτηρίων που έφτιαξαν...πραγματικό κόσμημα για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.

Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ: ΣΤΑΓΚΩΝΗΣ.ΖΑΒΒΑΣ,ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ,ΚΟΤΡΩΝΗΣ(79' ΜΑΤΣΙΑΤΣΙΟΣ), ΚΟΤΡΩΝΗΣ,ΛΟΥΚΑΚΗΣ,ΦΕΙΔΑΡΗΣ(89' ΠΑΠΑΣ),ΣΑΒΒΙΔΗΣ,ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΜΑΣ(76' ΠΕΤΣΑΒΑΣ),ΜΕΛΙΣΣΗΣ,ΜΑΝΩΛΑΚΟΥΔΗΣ(63' ΤΑΚΑΚΗΣ).

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(88' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ(57' ΑΓΓΕΛΗΣ),ΛΙΟΛΙΟΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(85΄ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου