Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 0-0 (VID)


Χωρίς γκολ τέλειωσε η εκτός έδρας αναμέτρηση της Ελπίδας απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας. Το 0-0 κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο αν και η Ελπίς ήταν ελαφρώς καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες, θα μπορούσε όμως και εύκολα να χάσει. Δυσκόλεψε αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος.

Η αναμέτρηση φαινόταν από τα πρώτα λεπτά πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες με τις δύο ομάδες να έχουν διαστήματα υπεροχής αλλά λιγοστές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί με την Ελπίδα να ανεβάζει την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο όπου και έχασε τις πιο σημαντικές της ευκαιρίες. Η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια ήταν αυτό που κράτησε τους παίκτες του Φλεσσα στο μηδέν.

Με διάθεση να αφήσει το παιχνίδι να έχει ρυθμό και να μην σφυρίζει, αλλά και λάθη ο διαιτητής Μιχαλούδης, ενώ ελέγχεται και για ένα πέναλτι υπέρ της Ελπίδας σε χέρι αντιπάλου στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Αδιάφορη η παρουσία των δύο εποπτών Βαγιωνά και Βατζόλα.

Μεγάλο τροχοπέδη στις προσπάθειες των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος.

Με το σημερινό αποτέλεσμα η Ελπίς έπεσε στην 4η θέση μαζί με την Δόξα Κρήμνης και την Θύελλα Στανού με 14 βαθμούς.

*Στο 90' οι παίκτες της Αρναίας δεν τήρησαν το fair play όταν ο Τραμουντάνης είχε χτυπήσει στο κεφάλι, συνέχισαν την φάση και μάλιστα παραλίγο να πετύχουν γκολ. Κρίμα γιατί σε δύο αντίστοιχες περιπτώσεις οι ποδοσφαριστές της Ελπίδας έβγαλαν την μπάλα έξω.

ΑΠΟΛΛΩΝ:KAΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ Π. ,ΚΙΑΤΟΣ(72΄ΚΑΛΤΣΟΣ),ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΑΡΑΓΑΛΗΣ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ(46' ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ),ΛΙΩΠΑΣ,PETALLI(46' ΤΣΙΟΥΚΑΣ)MΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ Γ. , ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ Α. ,ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ(85' ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΗΣ).

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ,ΝΕΣΤΩΡ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου