Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

M.Γ.Ο. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ-ΕΛΠΙΣ 2-2(VID)


Με την βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει η Ελπίς από το Στρατώνι μετά από ένα δυνατό ματς, με πολλές φάσεις, ένταση αλλά και τέσσερα γκολ. Δύο φορές προηγήθηκε η Ελπίς με τον Σουσούρα στο 36' και τον Καραβασίλη στο 56 μετά από δύο ασίστ του Νέστωρ. Οι γηπεδούχοι να ισοφάρισαν στο 46' και στο 60' με τους Τσουκάνη, Πανούση. Κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Τσουκάνης των γηπεδούχων αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της ομάδας του. Χωρίς νίκη έμεινε η Ελπίς για έκτο σερί ματς αλλά θετικός κρίνεται ο βαθμός στην έδρα του δεύτερου στην βαθμολογία Στρατωνίου.



H Eλπίς δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο της και μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με στημένες φάσεις και μακρινές μπαλιές. Το ματς ήταν αρκετά μοιρασμένο και σε γενικές γραμμές το τελικό 2-2 κρίνεται δίκαιο.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 25' όταν  ο Παυλάτος βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ άλλα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 36' ο Νέστωρ έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά έβγαλε συρτή σέντρα και ο Σουσούρας στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1.
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσουκάνης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με πλασέ από κοντά. Η Ελπίς μπήκε μπροστά στο σκορ στο 56' ύστερα από ωραία ενέργεια του Νέστωρ που μοίρασε δεύτερη ασίστ αυτή την φορά στον Καραβασίλη που εκτέλεσε μέσα από την περιοχή για το 1-2. Μόλις 4 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πανούση να εκμεταλλεύεται την σύγχυση μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ και να ισοφαρίζει σε 2-2. Στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε ο Τσουκάνης που φώναξε δυνατά και πολύ κοντά στον διαιτητή Σκούτα ''Πάμε να τους γαμ@##$@# τώρα''. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Ελπίς ήταν πιο απειλητική έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Σουσούρα και τον Γκρίλη ενώ πέτυχε και γκολ στο 80' με τον Σουσούρα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη Τσιρωνά.

Κακή η διαιτησία του Σκούτα που σφύριζε πολύ και δεν διαχειρίστηκε σωστά τον πειθαρχικό έλεγχο του αγώνα, μοιράζοντας με ευκολία τις κάρτες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έδειχνε να τις έχει ξεχάσει. Χωρίς προβλήματα ο επόπτης Κώστογλου, ελέγχεται ο επόπτης Τσιρωνάς για το ακυρωθέν γκολ του Σουσούρα.

Μ.Γ.Ο. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ: ΚΥΡΙΔΗΣ,ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ,ΚΑΛΤΣΟΣ(59' ΖΩΓΡΑΦΟΣ),ΠΑΝΟΥΣΗΣ,ΑΛΒΑΝΟΣ(46' ΛΕΜΟΝΗΣ),ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ,ΚΑΝΙΟΣ,ΜΕΜΑ(42' ΣΤΑΘΩΡΗΣ),ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ,ΠΑΥΛΑΤΟΣ(37' ΤΣΟΥΡΗ)

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(75'ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΛΙΟΛΙΟΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(88'ΦΛΕΣΣΑΣ),ΝΕΣΤΩΡ










1 σχόλιο: