Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ-ΕΛΠΙΣ 0-2 (VID)


Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς η Ελπίδα παίρνοντας την νίκη στην έδρα του Άγιου Μάμα με 2-0. Σε έναν αρκετά δύσκολο αγωνιστικό χώρο και με δύσκολες καιρικές συνθήκες(υπερβολική ζέστη) οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα δυσκολεύτηκαν απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των γηπεδούχων και χρειάστηκαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν την πρόκριση στην 3η φάση του κυπέλλου. Τα γκολ πέτυχαν ο Λιόλιος στο 62' και ο Φλέσσας στο 91΄.

Η Ελπίς ήταν φαβορί του ζευγαριού αλλά πάντα στον θεσμό του κυπέλλου παραμονεύουν οι εκπλήξεις. Η υπερβολική ζέστη και ο κακός αγωνιστικός χώρος(ψηλό χορτάρι) δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο το έργο των παικτών της Ελπίδας. Παρά την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια αλλά και υπομονής στην κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 0-0 μέχρι το 62'. Οι αξιόμαχοι γηπεδούχοι πάλεψαν πολύ και έμειναν μέσα στο ματς μέχρι τις καθυστερήσεις, θα μπορούσαν μάλιστα να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο σε μια προσπάθεια του Τρατσέλα . Ο Λιόλιος στο 62' με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και ο Φλέσσας με υπέροχο ψιλοκρεμαστό πλασέ στο 91' έκανε το 0-2.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κεχαγιά, Τσόμτσος, Ντούσκου.

ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ:ΣΑΜΑΡΑΣ,ΚΡΑΣΣΑΣ,ΕΦΡΕΜΙΔΗΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ,ΤΡΑΤΣΕΛΑΣ Γ.,ΜΑΝΘΑΚΗΣ,ΛΙΤΣΟ(28'ΜΟΥΧΤΙΔΙΤΗΣ),ΣΑΓΓΟΣ,ΤΡΑΤΣΕΛΑΣ Λ.,ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ(75'ΡΗΓΑΣ)

ΕΛΠΙΣ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ(67' ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ),ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ(77' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΛΙΟΛΙΟΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(57' ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου