Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ


Η διοίκηση της Ελπίδας ανακοινώνει την συνέχεια συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές. Οι Βαγγέλης Πανταζίδης, Μιχάλης Μίχος, Μιχάλης Αρδάς, Στέλιος Θεολόγου, Νίκος Τραμουντάνης και Δημήτρης Βασιλάκης συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα μας και την επόμενη χρονιά.





Πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή Αριστοτέλη Φλέσσα είναι να μην υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς . Η συμφωνία με τους παραπάνω είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.




ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ
2017-2018
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 26 (26-0)
ΓΚΟΛ: 2
AΣΙΣΤ: -

Βιογραφικό
Ο Βαγγέλης Πανταζίδης είναι από την Ξάνθη, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον τοπικό Ορφέα με τον οποίο κατέκτησε τρία κύπελλα. Αγωνίστηκε στην Β' κατηγορία της Κύπρου με τον Ερμή Αραδίππου και στην Γ' εθνική με τον  Πυρσό Γρεβενών παίρνοντας   κύπελλο και πρωτάθλημα. Στην Χαλκιδική αγωνίστηκε στην Τρίγλια, στην Νίκη Πολύγυρου παίρνοντας ένα κύπελλο ενώ με την Αρναία πανηγύρισε κύπελλο και πρωτάθλημα. Από το 2013 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε στην Δόξα Ορμύλιας φορώντας αρκετές φορές και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Για τρίτη σερί χρονιά θα παραμείνει στην Ελπίδα, έχοντας βοηθήσει πάρα πολύ με την εμπειρία του αλλά και την ηρεμία που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του.





ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΟΣ
2017-2018
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:  12 (5-7)
ΓΚΟΛ: -
AΣΙΣΤ: -

Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Μίχος αγωνίστηκε στην Νίκη Πολυγύρου, στον Κεραυνό Παλαιοκάστρου και στην Δόξα Ορμύλιας. Ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς αφού έχασε σημαντικό κομμάτι της εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αυχένα, ενώ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας τραυματίστηκε στο γόνατο. Ο Μιχάλης θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Ελπίδας για τέταρτη σερί χρονιά, έχοντας ξεκινήσει μαζί της από την Γ' κατηγορία.





ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
2017-2018
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:  23(16-7)
ΓΚΟΛ: -
AΣΙΣΤ: -

Βιογραφικό
Ο 22χρόνος ακραίος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί κατά σειρά: Νίκη Πολυγύρου, Άκανθο Ιερισσού, Δόξα Ορμύλιας, Νίκη Πολυγύρου, Ανθεμούς Γαλάτιστας και την προπέρσινη χρονιά μέχρι τον Ιανούάριο στην Ελπίς Πολυγύρου. Εδώ και 1,5 χρόνο αγωνίζεται στην ομάδα μας και την περσινή χρονιά είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 23 συμμετοχές, αλλάζοντας συχνά θέση ανάλογα με τις ανάγκες του προπονητή.




ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΔΑΣ 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 24(23-1)
ΓΚΟΛ: 2
AΣΙΣΤ: 1

Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Αρδάς είναι από την Ορμύλια όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Αγωνίζεται στην Ελπίδα εδώ και τρία χρόνια πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Β' κατηγορία την περίοδο 2015-2016 και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά. Ο 24χρόνος αριστερόποδαρος χαρακτηρίζεται ως πολυεργαλείο για την ικανότητα του να παίζει σε πολλές θέσεις.



ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ
2017-2018
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 27(23-4)
ΓΚΟΛ: -
AΣΙΣΤ: -

Βιογραφικό
Ο 20χρόνος αμυντικός ήταν η αποκάλυψη της περσινής χρονιάς, έχοντας το απόλυτο σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα αποτέλεσε μία από τις σταθερές της ομάδας παίζοντας στο κέντρο της άμυνας. Ο Νίκος κατάγεται από την Ορμύλια και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην τοπική Δόξα.



 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
2017-2018
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 6(5-1)
ΓΚΟΛ: 1
AΣΙΣΤ: -

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Βασιλάκης είναι 19 χρονών και κατάγεται από τον Πολύγυρο. Αγωνίστηκε στην Νίκη Πολυγύρου στον Χολομών Ταξιάρχη ενώ στο πρώτο κομμάτι της περσινής σεζόν έπαιξε στα Χελιδόνια στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΜ. Ένας τραυματισμός δεν τον άφησε να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια την περσινή χρονιά, όμως πρόλαβε να δείξει την μεγάλη μαχητικότητα που  διακρίνει το παιχνίδι του αλλά και να πετύχει ένα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου