Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ 4-1(VID)


Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ελπίς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φοίνικα Νικήτης καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 9' και χρειάστηκε για δεύτερο σερί ματς να ανατρέψει το σκορ φτάνοντας στο τελικό 4-1. Ο Γρηγόρης Καραβασίλης αρχικά ισοφάρισε στο 17' με πέναλτι, έκανε το 2-1 με εκπληκτικό μακρινό σουτ στο 38' ενώ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με ωραία ατομική ενέργεια στο 78'. Νωρίτερα στο 47' ο Μπουλγκουρίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Ελπίδα με υπέροχη ατομική ενέργεια. Η απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου Χολομών έφερε ακόμη πιο κοντά στην κορυφή την Ελπίδα που βρίσκεται με 39 βαθμούς μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή.



Μετά την νίκη στο Μεταγγιτσί η Ελπίς δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να στραβοπατήσει χάνοντας έδαφος στην μάχη της κορυφής. Mια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Γιάννη Καραβασίλη στο 9' έφερε το γκολ για την Νικήτη που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Γιάννη Δρίβα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Σκόρερ ο Βilcari. Οι παίκτες της Ελπίς άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν πριν το ημίχρονο στην ανατροπή. Στο 17' ο Αρδάς μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά όπου ανατράπηκε και ο Καραβασίλης εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Στο 38' και πάλι ο Καραβασίλης με έξυπνο μακρινό σουτ έκανε το 2-1 αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Μπουλγκουρίδης με υπέροχη προσπάθεια απέφυγε δύο αντιπάλους και κρέμασε τον τερματοφύλακα ανοίγοντας λογαριασμό με την φανέλα της Ελπίδας. Ο Καραβασίλης με φοβερή κούρσα κατά μέτωπο μπήκε μέσα στην περιοχή όπου πλάσαρε εύκολα πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ και έγραψε το τελικό 4-1. Στην συνέχεια ο εκνευρισμός στους φιλοξενούμενους έφερε την αποβολή δύο ποδοσφαιριστών τους, με τους Χατζή και Λυδιανό να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα με δεύτερες κίτρινες. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και η Ελπίς καθώς ο Τραμουντάνης τραυματίστηκε ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.
Σε γενικές γραμμές η Ελπίς χωρίς να έχει καλή απόδοση κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που είναι και το ζητούμενο από εδώ και πέρα φτάνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Ακολουθεί δύσκολη έξοδος στην έδρα του Χολομών Ταξιάρχη σε ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ποντικέρη,Ντούσκου και Διαμαντούδη με την Νικήτη να ζητά πέναλτι στο 75' σε μαρκάρισμα του Μπουμπούρη μέσα στην περιοχή.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ, ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ(82' ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ(75' ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ),ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ(78' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(61' ΘΕΟΛΟΓΟΥ)

ΦΟΙΝΙΞ: ΧΑΤΖΗΣ,ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΑΚΚΑΣ(68'AΠΟΣΤΟΥΛΟΥΔΗΣ),ΑΡΑΠΙΔΗΣ Α,,ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ (51' ΚUYLEV),DRAGOTI(77' ΚΟΜΠΟΥΡΗΣ), ΚΕΝΤΡΟΣ,BILCARI,ΑΡΑΠΙΔΗΣ Π.(46' ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ) ,ΛΥΔΙΑΝΟΣ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου