Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 3-0(VID)


Την νίκη στο ντέρμπι απέναντι στην Θύελλα Στανού πήρε η Ελπίδα με σκορ 3-0, σε ένα ματς που είχε την απόλυτη υπεροχή και πέτυχε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Ο Κυργιαφίνης μοίρασε τρεις ασίστ για τα γκολ που πέτυχαν, ο Αγγελής (23') με κεφαλιά, Καραβασίλης (54') και Βασιλάκης (72') που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας.

Η αναμέτρηση ήταν καθοριστική για την συνέχεια αφού η Ελπίς με νίκη πλησίαζε την κορυφή στους 3 βαθμούς και η Θύελλα μετά από δύο σερί ήττες ήθελε θετικό αποτέλεσμα για να μην μείνει πίσω. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο κυριάρχησε η δύναμη και οι δυνατές μονομαχίες, οι παίκτες της Ελπίδας έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα, πάθος και έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο την νίκη. Μια νίκη που ήρθε απόλυτα δίκαια αφού η Ελπίς είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πέτυχε τρία γκολ από στημένες φάσεις με τον Κυργιαφίνη να πιστώνεται τρεις ασίστ. Ο Αγγελής με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 23' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυργιαφίνη. Στο 54' ο Καραβασίλης με περίεργη κεφαλιά μετά από κόρνερ και πάλι του Κυργιαφίνη έκανε το 2-0 ενώ στο 72' ο Βασιλάκης με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 3-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα τον Καραβασίλη και θα μπορούσαν να ηττηθούν και με μεγαλύτερο σκορ αφού η Ελπίς έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Άψογη η διαιτητική τριάδα των Κουρίδη, Σκούτα,Ποϊριατζίδη.

Πλέον η Ελπίς βρίσκεται με 33 βαθμούς στην 3η θέση, τρεις πίσω από την κορυφή όπου ισοβαθμούν Χολομών Ρ/Π και Θύελλα Μεταγγιτσίου, ενώ την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί νέο ντέρμπι στην έδρα της Θύελλας (Κυριακή 28/01 11:00).



ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(85' ΜΙΧΟΣ),ΘΕΟΛΟΓΟΥ(73' ΛΙΟΛΙΟΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(85' ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ,ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ(85'ΔΗΜΤΣΙΟΣ)

ΘΥΕΛΛΑ: ΕΥΘΥΜΟΥΔΗΣ,ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ(72' ΣΑΜΑΡΑΣ),ΚΥΡΙΑΦΙΝΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΖΑΧΑΡΟΥΔΗΣ,ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ,ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ,ΕΥΘΥΜΟΥΔΗΣ,ΜΠΗΝΤΟΣ.ΧΑΣΙΩΤΗΣ(86' ΣΙΩΜΟΣ),ΤΟΠΙ(66' ΣΤΟΪΚΟΣ)













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου