Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

EΛΠΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ 5-0 (VID)


Νικήφορα ξεκίνησε την χρονιά η Ελπίδα αφού κέρδισε εύκολα με 5-0 την Θύελλα Μεταγγιτσίου εντός έδρας στο πλαίσιο της 1ης φάσης Κυπέλλου Χαλκιδικής παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον επόμενο γύρο όπου θα υποδεχτεί την Νίκη Πολυγύρου. Σκόρερ στο σημερινό ματς ο Δημήτρης Λιόλιος (2), Νέστωρ, Κώστας Γκρίλης,Πειραλής, ο Νέστωρ μοίρασε δύο ασίστ και άλλη μία ο Καραβασίλης.


Αφήνοντας πίσω τις κακές εμφανίσεις στα φιλικά η Ελπίς δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Θύελλα και έφτασε εύκολα στην νίκη με 5-0. Μόλις στο 3' ο Δημήτρης Λιόλιος άνοιξε το σκορ με πλασέ στην κίνηση μετά από ασίστ του Νέστωρ. Στο 18' ο Νέστωρ έγραψε το 2-0 μετά από κάθετη μπαλιά του Καραβασίλη.Στο 38' ο Κώστας Γκρίλης έκανε το 3-0 μέσα από την μικρή περιοχή μετά από φάση διαρκείας. Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, στο 50' σε μια φάση που κρύφτηκε η μπάλα ο Νέστωρ έδωσε έτοιμο γκολ στον Λιόλιο που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα. Το σκορ έκλεισε στο 87' με τον Πειραλή που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγώνα να πιέζει τους αμυντικούς με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει σε λάθος απομάκρυνση και στο 5-0 μετά από κόντρα της μπάλας πάνω στο σώμα του. Να σημειωθεί ότι στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποχώρησε τραυματίας ο Στρατηγάκης, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και να μην έχει κάτι σοβαρό.

Στον επόμενο γύρο το επόμενο Σαββατοκύριακο η Ελπίς θα υποδεχθεί την Νίκη Πολυγύρου.

ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Μπουμπούρης(61' Μίχος), Αγγελής(55' Γκλάβας), Μελανδίνος,Κώστας Γκρίλης, Κυργιαφίνης, Πανταζίδης, Γρηγόρης Καραβασίλης(80' Πειραλής), Αρδάς, Δημήτρης Λιόλιος(73'Θεολόγου), Νέστωρ.

ΘΥΕΛΛΑ: Γκιούρας,Μιχαλούδης,Μυλωνάς Γ. , Μυλωνάς Ν. , Πέτρου, Μαυρίκης, Στρατηγάκης, Κουτσιούκης (30'Μιχαλούδης), Παπαγεωργίου, Βλάβης, Γιώβος(46' Παγώνης).
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου