Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Η διοίκηση της Ελπίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα δύο ποδοσφαιριστών που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορία της.  Από σήμερα ο Γιώργος Αγγελής και ο Γιάννης Κυργιαφίνης επέστρεψαν  σπίτι τους.


Οι δύο τους ήταν μέλη της πιο πετυχημένης πορείας της Ελπίδας στην ιστορία της φτάνοντας στην 6η θέση της Α΄κατηγορίας. Δύο δικοί μας άνθρωποι με τεράστια εμπειρία στα γήπεδα της Χαλκδικής επιστρέφουν στην ομάδα της καρδιά τους για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην φετινή μας προσπάθεια. Έτσι ένας από τους στόχους που είχε βάλει η διοίκηση όταν ανέλαβε την περσινή χρονιά, η επιστροφή των περισσότερων γηγενών ποδοσφαιριστών στην ομάδα υλοποιήθηκε.





ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
Ο Γιώργος είναι 31 χρονών ξεκίνησε στις ομάδες νέων της Ελπίδας αλλά και της Δόξας Καλυβών. Μέχρι το 2014 ήταν μέλος της Ελπίδας και βασικό στέλεχος της χρονιάς ανόδου στην Α' αλλά και της εκπληκτικής πορείας  το 2014 ως την 6η θέση στην Ά κατηγορία του νομού. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα της Νίκης στην Α' κατηγορία έχοντας πάνω από 60 συμμετοχές και ένα γκολ.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ
Ο Γιάννης στα 36 του χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Συνολικά μετρά πάνω από 300 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του νομού, μέλος της Ελπίδας και τις τρεις φορές που κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια και αρχηγός της. Αγωνίστηκε επίσης στην Δόξα Καλυβών, Δόξα Ορμύλιας, Αετό Βαρβάρας και Νίκη Πολυγύρου.


Παλαιότερες δηλώσεις Αγγελή
Παλαιότερες δηλώσεις Κυργιαφίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου