Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΩΡΓΟ

Ο Γιώργος Νέστωρ με τον γ.γ Μάκη Μάτρακα, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Καραβασίλη και τον πρόεδρο Γιάννη Καρατζιοβάλη

 Από σήμερα ο Γιώργος Νέστωρ ανήκει στον Άρη Παλαιοχωρίου την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον νόμο Χαλκιδικής στην Γ' εθνική. Αυτή η εξέλιξη μας γεμίζει χαρά και μας κάνει περήφανους αφού ένα δικό μας παιδί ανοίγει τα φτερά του κάνοντας το βήμα παραπάνω στο ποδοσφαιρικό του μέλλον. 


Σαν ερασιτεχνικός σύλλογος νοιώθουμε ότι λειτουργούμε σωστά όταν βλέπουμε πως μέσα από την ομάδα μας αναδείχτηκε το ταλέντο και οι ικανότητες  ενός μέλους της οικογένειας μας και του δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσει να αντεπεξέλθει σε υψηλότερο επίπεδο και να κυνηγήσει το όνειρο του. 
Ο Γιώργος φέτος με 12 γκολ και 8 ασίστ σε 23 συμμετοχές ήταν από τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας μας. Γιώργο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, να πετύχεις τους στόχους, το όνειρο σου και να μας κάνεις περήφανους.


"Ευχαριστώ για όλα''

Ο Γιώργος θέλησε να πει δύο λόγια για την αποχώρηση του: ''Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Ελπίς, την διοίκηση, τον προπονητή Αριστοτέλη Φλέσσα και φυσικά σε όλους τους συμπαίκτες μου για την στήριξη που μου προσέφεραν την φετινή χρονιά με αποτέλεσμα να καταφέρω να κάνω το βήμα παραπάνω. Η φετινή χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη, ήμασταν μια πραγματική οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο και χαιρόμασταν την κάθε στιγμή. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα και εύχομαι ότι καλύτερο για την Ελπίδα την φετινή χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου