Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΣ


Η διοίκηση της Ελπίς ανακοινώνει την συνέχεια συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές. Οι Βαγγέλης Πανταζίδης, Σάββας Κυρμανίδης, Μιχάλης Αρδάς, Στέλιος Θεολόγου,Μιχάλης Μίχος και Γιώργος Λυρτζής συμφώνησαν με την διοίκηση και θα φορέσουν για ακόμη μια χρονιά την φανέλα της Ελπίς.

Πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή Αριστοτέλη Φλέσσα είναι να μην υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ με στόχο να μην χαλάσει η ομοιογένεια της ομάδας. Η συμφωνία με τους παραπάνω είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.



ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ
2016-2017
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 25 (24-1)
ΓΚΟΛ: 3
AΣΙΣΤ: 3
Βιογραφικό
Ο Βαγγέλης Πανταζίδης είναι από την Ξάνθη, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον τοπικό Ορφέα με τον οποίο κατέκτησε τρία κύπελλα. Αγωνίστηκε στην Β' κατηγορία της Κύπρου με τον Ερμή Αραδίππου και στην Γ' εθνική με τον  Πυρσό Γρεβενών παίρνοντας   κύπελλο και πρωτάθλημα. Στην Χαλκιδική αγωνίστηκε στην Τρίγλια, στην Νίκη Πολύγυρου παίρνοντας ένα κύπελλο ενώ με την Αρναία πανηγύρισε κύπελλο και πρωτάθλημα. Από το 2013 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε στην Δόξα Ορμύλιας φορώντας αρκετές φορές και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η εμπειρία και η ηρεμία βοήθησαν πάρα πολύ την περσινή χρονιά που χρειάστηκε πολλές φορές να καλύψει το κενό που υπήρχε στο κέντρο της άμυνας.



ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΔΑΣ
2016-2017
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 22(18-4)
ΓΚΟΛ: 2
AΣΙΣΤ: -
Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Αρδάς είναι από την Ορμύλια όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Αγωνίζεται στην Ελπίς εδώ και δύο χρόνια πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Β' κατηγορία την περίοδο 2015-2016. Ο 23χρόνος αριστερόποδαρος χαρακτηρίζεται ως πολυεργαλείο για την ικανότητα του να παίζει σε πολλές θέσεις.



ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ
2016-2017
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 23(20-3)
ΓΚΟΛ: 1
AΣΙΣΤ: -
Βιογραφικό
Ο Σάββας Κυρμανίδης είναι 25 χρονών και κατάγεται από την Καλαμαριά. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σπούδασε στην Καβάλα όπου για τρία χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα της Δόξας Αμυγδαλεώνα κερδίζοντας την πρώτη χρονιά την άνοδο στην Ά κατηγορία του νομού. Στην Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε με τον ΠΑΟ Ξυλούπολης στην Α' κατηγορία ενώ την προπέρσινη χρονιά ήρθε για πρώτη φορά στην Χαλκιδική αγωνιζόμενος με την φανέλα της Αναγέννησης Βάβδου. Ο ενθουσιασμός και το πάθος του τον έφεραν από την πρώτη στιγμή κοντά στην ομάδα και ήταν από τα βασικότερα στελέχη της περσινή χρονιάς.



ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
2016-2017
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:  15(11-4)
ΓΚΟΛ: 4
AΣΙΣΤ: 1
Βιογραφικό
Ο Στέλιος Θεολόγου συνεχίσει στην   ομάδας μας. Ο 21χρόνος ακραίος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί κατά σειρά: Νίκη Πολυγύρου, Άκανθο Ιερισσού, Δόξα Ορμύλιας, Νίκη Πολυγύρου, Ανθεμούς Γαλάτιστας και την περσινή χρονιά μέχρι τον Ιανούάριο στην Ελπίς Πολυγύρου. Μπορεί να ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα όμως προσαρμόστηκε άμεσα και βοήθησε πάρα πολύ στο παραγωγικό κομμάτι στον δεύτερο γύρο.



ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΟΣ
2016-2017
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:  19 (14-5)
ΓΚΟΛ: 1
AΣΙΣΤ: -
Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Μίχος αγωνίστηκε στην Νίκη Πολυγύρου, στον Κεραυνό Παλαιοκάστρου και στην Δόξα Ορμύλιας.  Στην Ελπίς ανήκει εδώ και δύο χρόνια πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Β΄κατηγορία την προπέρσινη χρονιά. Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του και το δυναμικό γεμάτο πάθος παιχνίδι είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει, ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να χάσει μονομαχία...



ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΤΖΗΣ
2016-2017
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 12 (7-5)
ΓΚΟΛ: -

AΣΙΣΤ: -
Βιογραφικό
Ο Γιώργος Λυρτζής είναι από τον Ταξιάρχη είναι μόλις 19 χρονών και αγωνίστηκε στον τοπικό Χολομών. Πέρυσι αγωνίστηκε με την Ελπίς έχοντας 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων με μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου