Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΠΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ 1-0 (VID)


Μια δύσκολη αλλά απόλυτα δίκαιη νίκη στο γήπεδο της πέτυχε η Ελπίς με 1-0 κόντρα στην μαχητική Θύελλα Μεταγγιτσίου. Ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες για να βρει το γκολ της νίκης με το πέναλτι που κέρδισε ο Φλέσσας και εκτέλεσε εύστοχα ο Νέστωρ στο 65'.



Η Ελπίς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό έχοντας την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να μπορεί να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή σε γκολ. Σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν με τους Σινιακού, Φλέσσα αλλά και το μακρινό σουτ του Κυρμανίδη στο δοκάρι. Στο 65' ο Φλέσσας ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι μετά από άτσαλο μαρκάρισμα των αμυντικών των φιλοξενούμενων. Ο Νέστωρ δεν αστόχησε και έδωσε την νίκη στην ομάδα μας. Η Θύελλα έπαιξε με πολύ πάθος και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις που είχαν κύριο εκφραστή τον Παπαγεωργίου. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Ελπίς που παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Καλή η διαιτησία των Παπαδόπουλου, Παππά και Ευμορφούλη.

ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Αγγελής (60' Μπουμπούρης), Κυρμανίδης, Μελαντίνος, Αρδάς, Πανταζίδης, Φλέσσας, Γρηγόρης Καραβασίλης, Νέστωρ, Σινιακού, Κώστας Γκρίλης(90' Σίμος Γκρίλης)

ΘΥΕΛΛΑ:Γιώβος, Μυλωνάς Γ. , Νίκου, Μυλωνάς Ν. , Καραμπούκας(66' Γιώβος Δ. ) Παγώνης Γ. (88' Παγώνης Ι ), Θεοδωρούλης, Μαυρίκης, Παπαγεωργίου, Κυπαρισσάς, Μιχαλούδης(80' Βλαβής).























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου