Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΠΙΣ-ΔΟΥΜΠΙΑ 3-1 (VID)




Tην πρώτη νίκη της χρονιάς πανηγύρισε η ομάδα μας κερδίζοντας με 3-1 τον σκληροτράχηλο ΠΑΟ Δουμπιών. Η Ελπίς έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο καθώς πέτυχε δύο γκολ και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.



Μετά το 50' όπου και έγινε το 3-0, οι παίκτες μας δεν διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το υπέρ τους σκορ και επέτρεψαν στα Δουμπιά να κυριαρχήσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του σκορ (Σκονδράνης 68') αλλά και δύο-τρεις χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων για το 3-2 που σταμάτησαν πάνω στον τερματοφύλακα μας Γιάννη Καραβασίλη. Στο τελευταία λεπτά η Ελπίς ήταν και πάλι απειλητική και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές των Αρδά και Σινιάκου.
Ο Σινιακού σκόραρε δύο φορές, αρχικά στο 9' με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή και στο 50' πάλι μέσα από την περιοχή όπου έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Το 2-0 έκανε με πέναλτι ο Πανταζίδης στο 40'. Υπήρχε ξεκάθαρη παράβαση πάνω στον Γρηγόρη Καραβασίλη. Ομάδα γεμάτη πάθος η φιλοξενούμενη αλλά πολλές φορές χωρίς ηρεμία και καθαρό μυαλό.  Το εντός έδρας ντέρμπι της επόμενης Κυριακής(16/10  11:00)  με την Δόξα Ορμύλιας πλέον στο μυαλό όλων στην ομάδα.
Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που στήριξε θερμά την ομάδα σε αυτόν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς.
*Ευτυχώς ο τραυματισμός του Σταύρου Καρατζιοβάλη δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός.
*Ο προπονητής της ομάδας Φλέσσας και ο Λυρτζής δεν αγωνίστηκαν λόγο ασθένειας.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ(88' ΜΙΧΟΣ), ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ (59΄ΑΡΔΑΣ), ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ, ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΣΙΝΙΑΚΟΥ.

ΔΟΥΜΠΙΑ;ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ,ΚΙΖΙΡΙΔΗΣ(50' ΤΖΗΜΗΤΡΕΑΣ)ΚΟΨΙΔΗΣ,ΣΚΟΝΔΡΑΝΗΣ,ΞΕΦΤΕΡΗΣ,ΜΟΛΥΒΑΣ,ΓΕΡΑΝΤΖΗΣ,ΠΑΠΑΣ (50' ΔΑΓΓΙΛΑΣ),ΤΡΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ











ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου