Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΛΠΙΣ- ΠΑΟΚ U17 2-4


Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 4-2 από την U17 του ΠΑΟΚ με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Σε ένα όμορφο απόγευμα στο γήπεδο μας έγινε ένα εξαιρετικό ματς με ρυθμό φάσεις και πολύ υπέροχα γκολ.


 Η ΕΛΠΙΣ προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Νέστωρ με μακρινό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε για δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους ο Σινιακού με ωραία ενέργεια μέσα από την περιοχή. Στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα είχαμε την ανατροπή του σκορ με τους ασπρόμαυρους να πετυχαίνουν 3 γκολ. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για την ομάδα μας που πλέον επικεντρώνεται  στον εκτός έδρας αγώνα της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην Σάρτη ( Σάββατο 01/10 16:00). Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής Σταύρος Σαρηγιαννίδης, μαζί με τον αντιπρόεδρο Θόδωρο Ευσταθίου και τον σύμβουλο του προέδρου Νίκο Παπαοικονόμου. 
Η διοίκηση της ΕΛΠΙΣ ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συνεργασία και την διοργάνωση του σημερινού αγώνα.


ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Πειραλής, Μπουμπούρης, Κυρμανίδης, Γρηγόρης Καραβασίλης, Κώστας Γκρίλης, Φλέσσας, Νέστωρ, Σινιακού, Λυρτζής. Αγωνίστηκαν και οι Μελαντίνος, Ματαφτσής, Λιόλιος, Σίμος Γκρίλης, Nίκος Γκλάβας, Στοϊκούδης, Μπετσιάς.

YΓ.Ευχαριστούμε πολύ την Δήμητρα Τσολάκη για το video του αγώνα.









O πρόεδρος της ΕΠΣΧ Σταύρος Σαριγιαννίδης (κέντρο) με τον αντιπροέδρο Θόδωρο Ευσταθίου(αριστερά) και τον Νίκο Παπαοικονόμου

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ







Οι αρχηγοί των δύο ομάδων

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου