Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ



Αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου η ομάδα μας μετά την σημερινή ήττα με 3-0 στην έδρα του Άρη Παλαιοχωρίου. Απέναντι σε μια ποιοτικά ανώτερη ομάδα υψηλότερης κατηγορίας που έχει στόχο το πρωτάθλημα Χαλκιδικής οι ποδοσφαιριστές του Αριστοτέλη Φλέσσα στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν με πάθος και ήταν ανταγωνιστικοί.



Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο πρώτο λεπτό των δύο ημιχρόνων με τους Μπαλάσα και Ραμιώτη μετά από αδράνειες της άμυνας, ενώ ο Ραμιώτης έγραψε το τελικό 3-0 στο 65' όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από βαθιά μπαλιά.

Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στο φιλικό με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το Σάββατο (24/09) που θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ:Στόικος Χ, Κουμανσιώτης, Κύρκος, Αποστολάς, Αποστόλου, Τσιότρας (55'Γκαγκάνης), Κάνιος(57' Κουκουλέκης), Κωτάκης, Ραμιώτης, Στόικος Α. (45'Προβατίδης).

ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Βασίλης Αγγελής, Αρδάς (69' Λιόλιος), Κυρμανίδης, Μελαντίνος, Μίχος(65' Σταύρος Καρατζιοβάλης), Κώστας Γκρίλης, Πανταζίδης, Λυρτζής, Πειραλής(86΄Ματαφτσής), Φλέσσας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου