Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΛΠΙΣ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-5



Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 5-1 από την Νίκη Πολυγύρου στο χτεσινό φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο μας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκαν με 3-0 στο σκορ (2 γκολ Σουσούρας, 1 Γαβανάς) πριν μειώσει ο Σινιακού σε 3-1. 


Στην συνέχεια όμως ο νεαρός Γαβανάς πέτυχε ακόμα δύο γκολ για να γράψει το τελικό 5-1. Χρήσιμο τεστ κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται μια κατηγορία πάνω και έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Η ομάδα μας έδειξε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ''δέσει'' και να βρει τα πατήματα της.


ΕΛΠΙΣ: Γιάννης Καραβασίλης, Βασίλης Αγγελής, Πειραλής, Κυρμανίδης, Αρδάς, Γρηγόρης Καραβασίλης, Μηνάς, Πανταζίδης, Φλέσσας, Κώστας Γκρίλης, Σινιακού. 
Αγωνίστηκαν και οι: Μίχος, Κώστας Λιόλιος, Γκλάβας, Λυρτζής

ΥΓ. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ομάδα της Νίκης και να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για την φετινή χρονιά. Άλλωστε ανάμεσα στους δύο συλλόγους υπάρχουν ισχυροί δεσμοί. Ξεχωριστές ευχές στα δικά μας παιδιά Γιώργο Αγγελή, Γιάννη Κυργιαφίνη και Δημήτρη Λιόλιο που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Νίκη.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου