Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΦΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Ο Αριστοτέλης Φλέσσας με τον πρόεδρο Γιάννη Καρατζιοβάλη
Η διοίκηση της ΕΛΠΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας και για την φετινή χρονιά με τον Αριστοτέλη Φλέσσα. Ο 27χρόνος τεχνικός οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην άνοδο στην Β' κατηγορία.



Η νέα διοίκηση συμφώνησε σε όλα μαζί του και θα είναι και φέτος στο τιμόνι της ομάδας έχοντας φυσικά και τον ρόλο του ποδοσφαιριστή. Οι πρώτες του κουβέντες μετά την επίτευξη της συμφωνία ήταν: "Χαίρομαι που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι και θα συνεργαστώ με τόσο νέα και αξιόλογα άτομα στη νεοσύστατη διοίκηση της Ελπίς Βραστών. Οι απόψεις μας για την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας ταυτίζονται απόλυτα και η συμφωνία μας ,όπως και  αποδείχθηκε, ήταν θέμα χρόνου. Ήδη έχουν ξεκινήσει από καιρό τις εργασίες στο χώρο του γηπέδου και μέχρι την έναρξη των προπονήσεων πιστεύω πως θα έχουν δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για όλους τους ποδοσφαιριστές πράγμα που με ικανοποιεί ιδιαιτέρως. Στοχεύουμε στην δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής η  οποία θα έχει ως βάση τους ντόπιους ποδοσφαιριστές και με συμμάχους τη πειθαρχία και το οικογενειακό κλίμα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΛΠΙΣ, Γιάννης Καρατζιοβάλης είπε: "Η απόφαση να συνεχίσουμε με τον Φλέσσα στο τιμόνι ήταν ομόφωνη και από τα 9 μέλη του συμβουλίου. Από την στιγμή που και ο ίδιος ήταν θετικός, δώσαμε τα χέρια πολύ εύκολα. Ελπίζουμε να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά που έκανε πέρυσι έχοντας ως πρώτο μέλημα μας να του προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες μπορούμε. Η περσινή χρονιά της ΕΛΠΙΣ παρά τα προβλήματα που υπήρχαν κρίνεται επιτυχημένη και πλέον στόχος της νέας διοίκησης είναι να σταθεί γερά στα πόδια της και να μην επανέλθει στις χρονιές παρακμής που προηγήθηκαν. Φέτος ο σύλλογος γιορτάζει 60 χρόνια ζωής και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας.Θα χρειαστούμε την στήριξη του κόσμου του χωριού για να τα καταφέρουμε".


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ
Ο 27χρόνος τεχνικός είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Nίκη Πολυγύρου, Δόξα Καλυβών, Χολομών Ταξιάρχη, Αναγέννηση Βάβδου και στους Προσκυνητές Κομοτηνής. Η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη που είχε το διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου